Swinger par tantra kursus

swinger par tantra kursus

/06/14 - Jeg fik placeret hjertet i hjertet, pikken i pikken og fik trukket hovedet ud af røven. En efterfølgende rutinemæssig endoskopi på Amager Hospital i onsdag beviste at jeg havde fået hele hovedet med ud. Og man ser faktisk klarere så. Weekenden var fyldt med store og små oplevelser og erkendelse som uden tvivl vil ændre mit liv fremadrettet. (Det er jo omvendt også rimelig svært at ændre det bagudrettet:)) Det vil ganske enkelt ændre min måde at omgås andre. Tantramassage, workshops og kursus i tantra. Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min tantra partner. Jeg oplevede en varme, stor kærlighed og utrolig stor lykke og forløsning på kurset. Især ny indsigt i hvordan jeg selv kunne lide at blive kærtegnet og hvordan jeg i tantra. Skrevet af Vilhelm Kruse d. juni Udgivet i Testimonials. Læs beretningen om en swinger der oplevede kærlighed og sex smelte sammen og åbne en helt ny dimension. Tantrasex for par I. Skrevet af Vilhelm Kruse d. januar Udgivet i Tantrakursus · Tantrasex for par. Næste gang: marts på Samsø (åben). Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lige med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex. Min erfaring fra kurset Tantramassage for Professionelle · Beretning fra en swinger på kursus i tantra · Kvinde om kursus i tantramassage: Vildere end noget jeg har prøvet før!...

Åben fisse dansk chat

Vi har holdt kontakten og for nylig bad jeg hende om at skrive lidt om hendes oplevelse med mig og med tantra. Hel dit erotiske selv — 3 måneders individuelt program 1 dags kursus i tantrasex for par. Jeg oplevede en varme, stor kærlighed og utrolig stor lykke og forløsning på kurset. Det er stadig lidt svært at sætte ord på præcis hvad der skete. En kærlig anbefaling fra lærerinden fra Fyn Jeg oplevede et menneske, der med sit smukke hjerte og åbne sjæl tog imod hele mig Jeg fik placeret hjertet i hjertet, pikken i pikken og fik trukket hovedet ud af røven. En hilsen fra facebook Besked på facebook fra en kvindelig deltager på tantrakursus. Bragt med tilladelse - selvfølgelig:


swinger par tantra kursus

/06/14 - Vi ser os selv som et helt alm par, med børn, gode jobs og et godt og velfungerende sexliv så hvorfor opsøge et trantra sex kursus? Egentlig ret enkelt - det kan vel ikke skade at opsøge lidt inspiration. Vi har været sammen i snart 20 år og har bestemt lyst til at have et godt sexliv også de næste 20 år (og gerne længere). Det var dog med noget nervøsitet at vi tog færgen til Samsø og fandt kursushuset hvad skulle møde os og hvordan ser andre mon ud, som tager. /10/06 - Vi ser os selv som et helt alm par, med børn, gode jobs og et godt og velfungerende sexliv så hvorfor opsøge et trantra sex kursus? Egentlig ret enkelt - det kan vel ikke Beretning fra en swinger på kursus i tantra. Skrevet af Vilhelm Kruse d. juni Vi så, at Tantraværkstedet tilbød et kursus i tantramassage for par og blev enige om at melde os til, da vi fornemmede, at denne weekend ville være helt i vores ånd - og dét blev bekræftet på smukkeste vis. Læs mere. /10/06 - En oplevelse for (sex)livet! Sådan beskriver et par fra Jylland deres oplevelse på tantrakursus hos Vilhelm Kruse.


Gæsterne fortæller… Noget om tantra En tantramassørs bekendelser Fra pressen Arkiv. Gæsterne fortæller… Noget om tantra En tantramassørs bekendelser Fra pressen Arkiv. Tak for en ikke mindre end fantastisk weekend på Samsø. Hjem Blog Gæsterne fortæller… Beretning fra en swinger på kursus i tantra. Lad os tale sammen. Hel dit erotiske selv — 3 måneders individuelt program 1 dags kursus i tantrasex for par. Vilhelm formår på fineste vis at indgyde til tillid og med hans ønske om at intim massage viborg salgssex ville lege med hele weekenden, var det bare at tage i mod hans vejledninger. Det er vel i og for sig et fair ønske, når man snart bliver 62 år … Læs selv om hun kom i mål med ønsket. Hel dit erotiske selv — 3 måneders individuelt program 1 dags kursus i tantrasex for par. Vi værdsætter din tillid, og vi sender kun en e-mail når vi har noget utro kvinder søges tantra yoni fortælle.Cougar dating app massage i randers


Et mundheld siger "bedre sent end aldrig" og selvom det er en ret så slidt frase, så har den stadig sin berettigelse!! Jeg kunne altså overhovedet ikke lade være med at gå i ren swinger mode da der blev friere leg: Skrevet af Per og Diana d. Vi var generte inden kurset, men det var det mest naturlige at gå til frokost med de andre par Ku' du bruge historien? Det var meget givende at lære tantramassage, og det var rigtig dejligt også at få lidt læsestof med hjem, hvor teknikkerne var beskrevet, så vi kunne huske alle de små gode detaljer. Nu på dag 11, har vi stadig den bedste følelse i krop og sind. Sådan skrev en veninde til mig dagen efter, jeg havde prøvet tantramassage for første gang.

Find en date sex i skoven


På vej til Samsø talte vi en del om, hvad vores forventninger og håb til kurset var. Gæsterne fortæller… Noget om tantra En tantramassørs bekendelser Fra pressen Arkiv. Læs hans fantastiske beretning her. Gæsterne fortæller… Noget om tantra En tantramassørs bekendelser Fra pressen Arkiv. Vi havde inden weekenden talt en del om vores forventninger, men havde ærligt talt lidt svært ved at definere disse. Har lukket af overfor den og ofte haft en fornemmelse af, at den ikke eksisterer på en måde, at den bare 'er' der, mens mit hoved styrer det hele. Tantrakurser Tantrakurser grupper Retreat på Samsø i påsken Tantrasex for par I weekend Uddannelse i tantramassage 8 dg Kærlighedshjulet tantrakursus weekend. Det er vel i og for sig et fair ønske, når man snart bliver 62 år … Læs selv om hun kom i mål med ønsket.

Massage Varde Sex © 2018